Events

Workshops

Filmspiration goes legally into the sales ūüėČ
Op 12 maart organiseren we daarom twee bijzondere workshops en een diner. Dit keer twee totaal verschillende onderwerpen  :

De geheimen van Copyright en de achtergronden van sales voor video-professionals.

Het programma :

17.30-18.00
Ontvangst

18.00-18.30
Diner

18.30 – 20.00
Copyright РRemco Klöters

Een video is in deze wereld snel gekopieerd.Verschillende collega’s hebben de ervaring dat hun materiaal ongevraagd gebruikt wordt in televisieprogramma’s. Wel/niet opgeknipt….
Wat zijn nu de regels? Wat is precies copyright en wat zijn nu precies je rechten?
Remco Klöters (advocaat van Van Kaam) komt vertellen over de dagdelijkse praktijk.

http://www.van-kaam.nl/nl/Mensen/people/3/)

20.00 22.00
Sales voor video-professionals

In de slappere periodes is het fijn als je zelf weet hoe je meer klussen binnen kan halen. Richard Haeck zal je meenemen in de mogelijkheden van sales en marketing.

In de wereld van zelfstandig professionals is het verkopen misschien wel het moeilijkst. Het liefst doe je hetgeen waar je goed in bent. Achter de camera staan, training geven, monteren van mooie filmpjes of uitwerken van nieuwe concepten. Je wilt graag zaken maken. Alleen zonder vraag is er niets te maken. Tijd dus om te stoppen met verkopen en te starten met vrienden maken. Hoeveel koppen koffie drink je? Op welke wijze komt je werk in beeld? Wat vraag je voor je werk? Welke waarde voeg je daarvoor toe?

Alvast meer info : http://manageable.nl/

Van 21.30-22.30 zullen Martine, Daan en Monique hun verkooptactieken met je delen en de discusssie aangaan over de do’s en don’t in de verkoop. (Nee. ze weten ook niet alles maar kunnen wel met hartstocht vertellen over wat wel/niet voor hen heeft gewerkt)

Voor kaarten klik hier :
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-filmspiration-goes-lega…

Plaats : Amsterdam ZO   |   12 Рmrt 2015   | Ticket : 0 tot 20 EUR   | Aantal plaatsen is beperkt


Workshop ‘Beeldgrammatica’ door Gert de Graaff
In navolging van de introductiecursus in mei van dit jaar, geeft Gert een twee-daagse (betaalde) crusus. Tijdens deze workshop laat hij met spectaculaire voorbeelden zien hoe die beeldgrammatica op ons inwerkt. Wat krijgen we onbewust mee van vorm? Een tip van de sluier: we ervaren van alles, zonder dat we door hebben hoe dat komt.

Klik hier voor meer details

Plaats : Amsterdam    |     14-15 november    | Ticket : 300-395 EUR
Overigens, de kosten voor de workshop zijn 100% voor de workshop van Gert.

=

Introductie ‘Beeldgrammatica’ door Gert de Graaff
Ok. We hebben nu een geweldige workshop op het programma staan !!!!
De 28 mei (ja dat is heel snel) : ‘De grammatica van beeld’¬† door Gert de Graaff
Wat film je eigenlijk en waarom? We krijgen een diepgaande workshop met veel voorbeelden en uitleg. Zeer praktisch! Uiteraard zorgen we vooraf voor eten.

Plaats : Amsterdam  ZO     |      Tijd : 18.00-22.30    | Ticket : 15 EUR (incl diner)
Voor meer details en reserveringen klik hier :
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-grammatica-van-beeld-11673978183

—-

Op 11 december 2013 werden de eerste workshops van Filmspiration georganiseerd. Na een uitgebreid diner kregen we 2 workshops van Renger en Remco.

Renger Koning van SoundBase gaf een inhoudelijke workshop over sounddesign voor (online) video. Zeer toepasbaar en herkenbaar voor de aanwezigen.

Daarnaast gaf Remco Hekker van Photon Power een presentatie over kleur-nabewerking van video. Waar is dit voor nodig en hoe werkt het?

Rene Wouters maakte een prachtige foto-impressie. 

=

Kick-Off

10 Juli was de opening van Filmspiration. Zo’n 30 genodigden kwam langs om te kijken en luisteren naar korte workshops over social media, meer-camera regie, sounddesign en als afsluiter vliegen met een camer-drone.

Hier de video’s:
En hier de foto’s van Ren√© Wouters

video Filmspiration
Filmspiration